Qwash Service Center

MODERN SERVICES ON VACATION

Helsinki - Vantaa Airport
Tarjoamme autollesi täydellisen huolenpidon ja monenlaisia palveluita matkasi aikana!

Näin Lomapalvelut toimivat lentoasemalla:

Toimita autosi Helsinki-Vantaan lentoasemalle Finavian pysäköintipaikkoihin (P3A, P3B). Siirry parkkipaikan varaukseen tästä! (Finavian henkilökunta antaa tarkemmat ohjeet pysäköintiin.)

a. Qwashin henkilökunnan tavoitat klo. 10.00-20.00 pysäköintitalojen sisääntulossa tai parkkihalleissa. Qwash Service Centerin henkilökunnalla on aina yllä nimikoidut vaatteet, joista tunnistat heidät. Avaimet voit jättää suoraan henkilökunnalle, kun olet täyttänyt huolellisesti palvelukuoren.

tai

b. Toimita avaimet Airpron tiskille T2 -pohjakerrokseen. (Burgerkingin kohdalta rullaportaat alas) ja ilmoita kyseessä olevan Qwash Service Centerin palvelu. Täytä huolellisesti avainten luovutuksen yhteydessä palvelukuori.

Siirrämme autosi Qwash Service Centerin tiloihin käsiteltäväksi (Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa). Tilat sijaitsevat noin 400m T1 ja T2:sta. Qwash Service Centerin tilat ovat täysin suljetulla alueella ja tiloihin ei pääsee ilman avainlätkää tai koodia. Parkkihallia vartioi Securitas.

Henkilökuntamme käsittelee autosi palvelulla, mikä on merkitty kuoreen avainten jätön yhteydessä.

Matkalta palattuasi Suomeen, autosi odottaa sinua samalla parkkialueella, jonne auto oli jätetty lähtiessä. Avaimet ovat noudettavissa Airpron tiskillä. Auton avaimet saat takaisin esittämällä henkilöllisyystodistuksen, auton rekisterinumeron ja auton merkin. Palvelun voit joko maksaa heti Airpron tiskille tai voimme lähettää laskun sähköpostitse.

RAMDOM VEHICLES

E-shop

(suomi) Tilaamasi tuotteet toimitetaan Suomessa seuraavasti; 2-7 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Tehdessäsi kauppaa verkkokaupassamme sinun tulee olla oikeustoimikelpoinen ja 18-vuotta täyttänyt henkilö.

 1. ALL
 2. autoglym
 3. auton vahaus
 4. autovaha
 5. Bodywork Shampoo
 6. featured
 7. hajunpoisto
 8. hd wax
 9. helsinki-vantaa lentoasema
 10. lentopysäköinti
 11. lomapalvelut
 12. newshare
 13. qwash
 14. Wheel Brush-Vanneharja

Qwash Service Center (Instagram)