Tietoa Lomapalveluista ja toimintaohjeet

Tietoa Lomapalveluista ja toimintaohjeet

TARJOAMME AUTOLLESI TÄYDELLISEN HUOLENPIDON JA MONENLAISIA PALVELUITA MATKASI AIKANA HELSINKI-VANTAA LENTOASEMALLA!

1. GoParking

1. Valitse ajanvaraus-sivulta haluamasi paketti ja ajankohta palvelulle tai soita valtakunnalliseen puhelinnumeroomme 020 731 00 30. Huomioithan, että valitsemasi aika on se jolloin luovutat autosi Goparkingin tiloihin eikä se aika, jolloin lentosi lähtee.

2. Aja autosi kauppakeskus Jumbon viidenteen kerrokseen Goparkingin pysäköintitiloihin. Ilmoita Goparkingin henkilökunnalle, että kyseessä on Qwashin palvelu.

3. Goparkingin henkilökunta vie sinut ja matkatavarasi minibussilla lentoasemalle Terminaaliin T1 tai T2. (Kuljetus on ilmainen.)

2. Qwash suorittaa autolle valitun toimenpiteen matkasi aikana.

3. Saapuessasi matkalta, Goparking noutaa sinut Terminaali 2:n edestä pysäkiltä 27.
Mikäli lentosi ei saavu aikataulussa, tämä huomioidaan ja sinua ollaan vastassa oikeaan aikaan.

4. Autosi odottaa sinua puhtaana Goparkingin tiloissa.

5. VARAA AIKA TÄSTÄ.

2. Airpro Helsinki – Vantaan lentoasema

1. Valitse ajanvaraus-sivulta haluamasi paketti ja ajankohta palvelulle tai soita valtakunnalliseen puhelinnumeroomme 020 731 00 30. Huomioithan, että valitsemasi aika on se, jolloin luovutat autosi Lentoaseman tiloihin eikä aika, jolloin lentosi lähtee.

2. Toimita autosi Helsinki-Vantaan lentoasemalle Finavian pysäköintipaikkoihin P3B. (Samassa parkkitalossa kuin, autovuokraamoiden parkkipaikat). Huom! Auton jättäminen vain Qwashin merkkityille paikoille.

3. Toimita avaimet Airpron tiskille T2 -pohjakerrokseen. (Burgerkingin kohdalta rullaportaat alas) ja ilmoita kyseessä olevan Qwash Service Centerin palvelu. Täytä huolellisesti avainten luovutuksen yhteydessä palvelukuori.

4. Siirrämme autosi Qwash Service Centerin tiloihin käsiteltäväksi. Tilat sijaitsevat noin 400m T1 ja T2:sta. Qwash Service Centerin tilat ovat täysin suljetulla alueella.

5. Henkilökuntamme suorittaa autollesi palvelun, joka on merkitty kuoreen avainten luovutuksen yhteydessä.

6. Matkalta palattuasi Suomeen, autosi odottaa sinua valitsemallasi parkkialueella. Avaimet ovat noudettavissa Airpron tiskillä. Auton avaimet saat takaisin esittämällä henkilöllisyystodistuksen, auton rekisterinumeron ja auton merkin. Palvelun voit joko maksaa heti Airpron tiskille tai voimme lähettää laskun sähköpostitse.

7. VARAA AIKA TÄSTÄ.

 

Hyvää matkaa!

>> Info@qwash.fi <<
>> Puh: 0207310030 <<