Qwash ja Helly Hansen yhteistyöhön koskien vaatetusta

Qwash ja Helly Hansen yhteistyöhön koskien vaatetusta

Olemme aloittaneet yhteistyön Helly Hansenin kanssa koskien Qwashin vaatetusta.

Olemme valinneet kumppaniksemme Helly Hansen etenkin heidän korkean laadun vuoksi. Laadusta on puhuttava hieman enemmänkin, sillä laatu on ehdottomasti tiimillemme kovin kriteeri, kun puhutaan mistä tahansa.

Helly Hansenin perusti Helly Juell Hansen vuonna 1877. Jo seuraavana vuonna yritys sai Pariisin maailmannäyttelyssä diplomin erinomaisesta laadustaan. Yritys on kehittänyt useita uusia materiaaleja, kuten vuonna 1949 esitelty vedenpitävä Helox-muovikalvo ja 1970-luvulla kehitetty kerrastoissa edelleen käytettävä LIFA-materiaali. Hengittävät ja vedenpitävät HellyTech-vaatteet tulivat markkinoille vuonna 1980.

SHARE THIS POST :

related posts

Qwash Service Center Ärrävaara Auto- ja Rekkapesula

On ilo ja kunnia ilmoittaa, että laajennamme toimintaamme nyt myös Ärrävaaraan. Qwash Service Center ja Ärrävaara ovat sopineet autopesupalveluyhteistyöstä. Qwash tuo Ärrävaaraan uudenlaisen palvelupesulan, joka toimii entistä enemmän asiakkaan ehdoilla ja tavoitteenamme on tuoda entistä kokonaisvaltaisempaa ja keskitettyä palvelua helposti ja sujuvasti asiakkaan eri tarpeisiin. Olemme kartoittaneet asiakkaiden tarpeita ja samalla kehittäneet konseptia yhdessä Ärrävaaran

SHARE :

Qwash ja Hotel Haaga Central Park yhteistyöhön. Toimintamme nyt myös Helsinkiin!

On ilo ja kunnia ilmoittaa, että laajennamme toimintamme nyt myös Helsinkiin. Qwash ja Hotel Haaga Central Park yhteistyöhön! Qwash Service Center ja Hotel Haaga Central Park ovat sopineet autopesupalveluyhteistyöstä. Qwash tuo Hotelli Haagaan uudenlaisen palvelupesulan, joka toimii entistä enemmän asiakkaan ehdoilla ja tavoitteenamme on tuoda entistä kokonaisvaltaisempaa ja keskitettyä palvelua helposti ja sujuvasti asiakkaan eri

SHARE :

SECTO LEASINGIN LENTOPESU HELSINKI-VANTAAN LENTOKENTÄLLÄ

TOIMINTAOHJE: Pesuaika matkalle lähtiessä varataan valtakunnallisesta puhelinnumerosta 020731 00 30. Pesuaika tulee varata ennen matkaa soittamalla tai netistä varamalla. Pesuun tuleva auto jätetään Helsinki-Vantaan lentokentälle P3B-halliin merkitylle paikoille. 1. Auto pysäköidään P3B lentohuolto-paikoille. Kun saavut lentokentälle, seuraa palautettavat vuokra-autot opasteita. Aja sisään P3B:n ja käänny heti oikealle. Lentopysäköintipaikat on merkattu Qwash Service Center tunnuksin. 2.

SHARE :

Leave a Comment