Qwash Service Center Ärrävaara Auto- ja Rekkapesula

Qwash Service Center Ärrävaara Auto- ja Rekkapesula

On ilo ja kunnia ilmoittaa, että laajennamme toimintaamme nyt myös Ärrävaaraan.

Qwash Service Center ja Ärrävaara ovat sopineet autopesupalveluyhteistyöstä. Qwash tuo Ärrävaaraan uudenlaisen palvelupesulan, joka toimii entistä enemmän asiakkaan ehdoilla ja tavoitteenamme on tuoda entistä kokonaisvaltaisempaa ja keskitettyä palvelua helposti ja sujuvasti asiakkaan eri tarpeisiin.

Olemme kartoittaneet asiakkaiden tarpeita ja samalla kehittäneet konseptia yhdessä Ärrävaaran kanssa. Palvelu toimii käytännössä siten, että asiakas joko varaa haluamansa ajan ja palvelun netissä, tai jättää suoraan auton avaimet tullessaan aulaan. Palvelutilauksen jälkeen Qwashin henkilökunta hakee auton avaimet aulasta ja palauttaa toimenpiteiden jälkeen.

MAKSUTAVAT:
– Laskutus (Palvelukirjekuoreen merkitään laskutustiedot). Laskutukset hoitaa Visma PPG Oy Puh.0207310032.
– Korttimaksu (Maksetaan pesulaan)
– Käteinen (Maksetaan pesulaan)
– Verkossa voit maksaa verkkoajanvarausta käyttäessäsi. Voit kuitenkin halutessasi varata ajan verkossa ja maksaa vasta paikan päällä.

SHARE THIS POST :

related posts

Qwash ja Hotel Haaga Central Park yhteistyöhön. Toimintamme nyt myös Helsinkiin!

On ilo ja kunnia ilmoittaa, että laajennamme toimintamme nyt myös Helsinkiin. Qwash ja Hotel Haaga Central Park yhteistyöhön! Qwash Service Center ja Hotel Haaga Central Park ovat sopineet autopesupalveluyhteistyöstä. Qwash tuo Hotelli Haagaan uudenlaisen palvelupesulan, joka toimii entistä enemmän asiakkaan ehdoilla ja tavoitteenamme on tuoda entistä kokonaisvaltaisempaa ja keskitettyä palvelua helposti ja sujuvasti asiakkaan eri

SHARE :

SECTO LEASINGIN LENTOPESU HELSINKI-VANTAAN LENTOKENTÄLLÄ

TOIMINTAOHJE: Pesuaika matkalle lähtiessä varataan valtakunnallisesta puhelinnumerosta 020731 00 30. Pesuaika tulee varata ennen matkaa soittamalla tai netistä varamalla. Pesuun tuleva auto jätetään Helsinki-Vantaan lentokentälle P3B-halliin merkitylle paikoille. 1. Auto pysäköidään P3B lentohuolto-paikoille. Kun saavut lentokentälle, seuraa palautettavat vuokra-autot opasteita. Aja sisään P3B:n ja käänny heti oikealle. Lentopysäköintipaikat on merkattu Qwash Service Center tunnuksin. 2.

SHARE :

ALD LEASINGIN LENTOPESU HELSINKI-VANTAAN LENTOKENTÄLLÄ

TOIMINTAOHJE: Pesuaika matkalle lähtiessä varataan valtakunnallisesta puhelinnumerosta 020731 00 30. Pesuaika tulee varata ennen matkaa soittamalla tai netistä varamalla. Pesuun tuleva auto jätetään Helsinki-Vantaan lentokentälle P3B-halliin merkitylle paikoille. 1. Auto pysäköidään P3B lentohuolto-paikoille. Kun saavut lentokentälle, seuraa palautettavat vuokra-autot opasteita. Aja sisään P3B:n ja käänny heti oikealle. Lentopysäköintipaikat on merkattu ALD tunnuksin. 2. Avaimet jätetään AIRPRO

SHARE :